čtvrtek 25. října 2018

Kam do lázní? Vyzkoušejte lázně Teplice nad Bečvou

Návštěva lázní Teplice nad Bečvou

Nemohli jsme vynechat návštěvu kouzelných lázní na Moravě lázní Teplice nad Bečvou. Lázně jsou proslavené léčbou srdce a kardiovaskulárních onemocnění. Specializují se na tento druh léčby a mají skvělé výsledky.

Přírodní léčivý zdroj
Již ve třicátých letech 20. století byly vědecky prokázány léčivé účinky zdejší unikátní minerální vody při léčení srdečně-cévních onemocnění. Tato silně mineralizovaná uhličitá voda získávaná z Kropáčova a Jurikova pramene patří mezi nejkvalitnější svého druhu. Cenné je její uplatnění při vodoléčbě či v suchém plynovém bazénu, neboť je prokázáno,  že vysoký podíl oxidu uhličitého přispívá ke snižování krevního tlaku.

Ubytování v lázních Teplice nad Bečvou

 Rozhodně doporučuji vyzkoušet hotel Praha v lázních Teplice nad Bečvou

3 komentáře:

  1. U nás je tolik míst, kam se dá do lázní jet. My jezdíme s přítelem několikrát za rok a pokaždé někam jinam, abychom poznali další místa. I tak si ale myslím, že nenavštívíme všechny, ale kdo ví, třeba se nám to podaří.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tam jsem teda nikdy nebyla, ale mám jednu kamarádku, která myslím přímo v těchto lázních byla někdy před třemi lety a pochvalovala si to. To já na nějakém wellness pobytu vlastně nebyla ani nepamatuji. Až tak mi to ale nechybí. Navíc my jsme si nedávno udělali takový malý wellness koutek přímo u nás doma. Přes Svetrelaxu.cz jsme si sehnali vířivku a finskou saunu a bohatě to stačí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To zní jako tip na super výlet. My dřív. s manželem jezdili hodně na různé wellness pobyty, které jsme vychytali třeba přes slevomat atd. Bohužel covid nám udělal tak trochu čáru přes rozpočet a od té doby jsme dlouho nikde nebyli. Nedávno jsme se ale bavili o tom, že bychom zase po dlouhé době mohli podniknout něco společně. On navrhl tantra masáže. Ani jeden z nás na tom nikdy nebyl, tak si myslím, že by to mohla být zajímavá zkušenost.

    OdpovědětVymazat