sobota 5. května 2012

Návštěva Augustiniánského Domu v Luhačovicích

Pokud zvažujete, že navštívíte nějaký wellness hotel na Moravě, zkuste náš dnešní tip - Augustiniánský Dům v Luhačovicích - Superior. Augustiniánský Dům jsme navštívili již podruhé. Poprvé jsme byli na víkendovém pobytu a vrátili se naprosto unešeni ubytováním i wellness službami. Augustiniánský Dům leží v části Pozlovice v Luhačovicích, asi 3 minuty chůze od přehrady a 10 minut chůze do centra lázní.

Augustiniánský Dům Superior
4hvězdičkový hotel nás překvapil i gastronomií na opravdu vysoké úrovni. Pokud jste gurmáni a milujete wellness, tak je to pravé místo pro Vaši dovolenou. Je to opravdový skvost mezi wellness hotely na Moravě. Hotel je nádherně zrekonstruovaný a obklopuje jej i menší park, kde se například cvičí jóga. Parádní je také terasa, kde se můžete slunit a vychutnávat nějaký drink z lobby baru. Wellness pobyt jsme si opravdu užili a hned také napsali recenzi na tento hotel. 


Salát z melounu a manga s kachními prsíčky a krevetky
Druhá návštěva Augustiniánského Domu se týkala nedělního brunche na téma "Asie". Věděli jsme, že gastronomie je na opravdu vysoké úrovni a tento brunch naši zkušenost jen potvrdil. Restaurace Symfonie nabízí krásný výhled do parku. Restaurace má i svou terasu. Jídlo bylo exotické a nezvyklé. Jako překrm se nabízel salát z melounu a manga s kachními prstíčky, grilovené krevetky. Mezi zajímavé hlavní chody patřilo maki sushi, ryba v banánovém listu, afgánské kuře, těstoviny, pařené kapsičky z barbecue.

Vyzkoušejte wellness pobyt v tomto hotelu a nebudete litovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat